Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde aldrig någonsin jag skulle kunna kyssa en snusande man, men dig kan jag kyssa när var och hur som helst! Åtråligt


Blommig snus

Vaknar med din
allra sexigaste röst
i örat och vibreras

Godmorgon älskade
jag drömde så skönt
om dig inatt

jag vänder mig mot
din basstämma
låter den omfamna
hela min kropp
under tiden min mun letar sig
fram till din hals

där mornar jag mig en stund
doftar in all åtrå som är du
innan mina hungriga läppar
vandrar vidare över
kullar och backar
till din leende mun och suger
in din underläpp

mmm du smakar
så gott älskade
en svag doft av
blommig snus
som en promenad i fuktig
björkskog

signalerar
hela jag är redo

men jag slickar din överläpp
och masserar ömt din mungipa
med tummen

Du är så ljuvligt sensuell att
kyssa
och
det är söndag
vi kan älska hela dagen




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-02 14:29



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
så sköna rader! Ärligt, friskt som dagg under fossingarna. Rak som Stones bästa låtar.
2018-09-07

  DominiQueen VIP
WOW!!! så himla sensuellt med klass (trots snuset) :-)
2018-09-02

    ej medlem längre
Den snusmumriken slapp lägga locket på och prisades ändå :D
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP