Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När teet inte trilskas!

Inget är som en kopp

Kobbs gröna te

man dricker det

med två skedar

äkta honung

Låt det mogna

å låt honungen

resa hela koppen!

en kvart cirka

tar det å det 

blir gudomligt

gott!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-02 14:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
men farligt för diabetiker.
2018-09-03

  ecel
Finfint!
Vi har bin.
2018-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Låter gott!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy