Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Put myself on a shelf for a while!

I wanna punish myself, how do I do it?
By thinking the wrong way?
Or doing something wrong too myself?
Or just messing my self up?




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2018-09-02 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim