Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


framtidslandet


längre bort vid synranden
ser jag hustak
en skorsten och vindflöjeln
som följer handen
svänger vilt i kastbyarna
men då stiltje råder
hör jag andetagen
så länge vi vågar hoppas
på morgondagen rör vi oss framåt
blommorna knoppas
och vi vänder oss mot solen
framtiden är ett mysterium
vi vänder på bladen varje dag

du och jag





Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-02 15:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fint flöde, och då speciellt i första delen
där orden faller omlott, och texten blir
följsam. Och bladen vi vänder är för det mesta oskrivna.

2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP