Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIP: GICA

RIP: GICA
Jag läste rumänska kommentarer som orsakade den verkliga ilska mellan människor och människor över gränser.
Jag är mycket oroad över konsekvenserna, denna människa var inte rrom, hade en mild utsrålig och ögonen liknade en prinsess ämnas till drottning.

Människor har beskrivit svenska problem som andlig korumperade och ungdomsliknande cancer, ingen är i aktion, "offentligt" ungdomar dör av knark och självård, kombineraren föräldrar är bara langare och håller otrogheten och familj samboende kombinationerna genom bonussbarn.

De uppmuntrar folk att aldrig komma hit för att besöka släktingar eftersom det svenska folket har minimilön, och om har 4000 kvar i månaden kan skata sig lyckliga.

Jag har aldrig hört talas om Sverige från utlandet så illa som de svenskarna är kriminella i ett land utan styre och personerna tvingades gå med i kartellen för att få barnaföddelse och landets 10 milljoner gälande "Crow" skurkar får tar fält plats slås och regera.

Gica-familjen har inga pengar att betala för hämta hemma, på den sista väg, återvändning i landets magnetiska krafter naturens jorden och begravning...

Vila i frid, Gica.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-02 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP