Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


under himlavalvet



vandrar under himlens mörkblå rymd
då natten skriver ett poem över himlen
ser jag dina ögons gnister
blandas med månens silver

skönare än soluppgångens kläder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-02 17:51



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Dricker dagen, andas månljus" och
"ser ögongnister". Då lever man!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP