Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och tillsammans kommer vi smaka av nektar av fruktens blommorna Och vi kommer vattna om dem med blommors elixir , blommor som sprider äkthet, trohet och uppriktighet


TILLSAMMANS! FÖR EVIGT!

-Du smög in i mitt hjärta utan lov.
-Och tryggt satt du dig på mitt hjärtas tron

-Min själ sökte din själ genom luften
-Och min själ hängde med din

Min ande  insåg att den liknar din

-Du är en fin blomma i mina drömmars trädgård
-Och du hennes nektar som gav doften för mina livs andetag

 

-Du är doften av glädjen som hände min själ.

O  min ande
-Och du är ljuset som tände min ensamhets mörkret

-Lova mig att du kommer bli mitt bästa samlivet
-Jag lovar att vara din lysande natt

-Jag lovar att vi ska tillsammans  vara en och samma själ
-Och tillsammans  kommer vi sjunga ärlighets låt

-Tillsammans kommer vi spela den eviga lyckans melodi
-Tillsammans kommer vi gå till vår trygghet

-Tillsammans kommer vi skörda frukten av vår eviga kärlek
-Tillsammans kommer vi vara den goda jorden till frukten

-Och tillsammans kommer vi smaka av nektar av kärlekens blommorna
-Och vi kommer vattna om dem med kärleks elixir, elixir som sprider äkthet, trohet och uppriktighet

-Tillsammans kommer vi att vara klippan mot livets orkaner

-Tillsammans kommer aldrig vår eviga kärleks sol nedgå

Tillsammans för evigt

 

Låt stårlarna av sanna kärleken förenas
Där sin vagga och grav blir till en
En i er rena  själs välsignade famn

********************

BILDEN I MITTEN ÄR TILL MIN SON OCH HANS FÖRLOVADE :)




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-03 10:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text i kärlekens namn!
2018-09-03

  Öknens Ros VIP
Vilka underbart vackra ord! Varma gratulationer till din son och hans käresta!
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP