Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På regnsulor



Tyst på regnsulor.



Svaret ligger på tungan.



Molnen beslöjar.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-02 17:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En Haiku som stimulerar tanke och känsla!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP