Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept

Hon gav mig mycket svår ångest och diarré
kyssar, kärlek och hopp
och tände meningslampan
bortom knullet
hon gav mig bibeln och bad
bläddrade och  fick mig att se
vad som kan gömma sig
bortom religionen
jag slöt mig tätt
såg sjukan, tafattheten och pillren
allt som togs mot symtomen
för att med hakar och bälten
spänna fast
den självrannsakande kapitulationen
innanför hennes läkarrock
var jag ordinationen och medicinen
biverkningar kom, av ett mycket svårt slag
jag lämnade henne till stetoskopet
som innan




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-02 18:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man kan behöva se bortom symtomen och ta reda på orsaken istället...en text som ger tankar...
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP