Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


friden



sitter och skriver med friden
tänker på dig
du gör mig alltid glad
finns där i stunden
alltid så nära sover jag
i strimman
månvandrarens själ vill mig väl

mina fyrbenta har lärt mig
var undantaget njut av allt lev litet farligt
vidga dina vyer
glöm inte ha det kul
stryk människor medhårs - de som förtjänar det
gör de inte - sätt i klorna

glömmer aldrig tiden som var
den lever lycklig kvar

när jag blundar hör jag din röst
mina kinder regnar ner på mitt bröst
hoppet är fågeln flyger till våren
lämnar sitt rede
du ska veta det bästa av allt
är det vi delar varje dag

SAKNAR DIG
kommer du ihåg så lätt allting var
sandlådan står kvar

kram <3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-09-02 21:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP