Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anagram

jag vet

jag vet att det är verklighet

jag vet

att min tanke är att måsta leva utan dig

hjärtat glimrar

ljusen tänds

jag går i våra minnen

full av kärlek, glädje och lugn

kyssar, älskog, himmel & hav

ljuvligheter, underbarhet, beundran

Du plågar mig, du sårar mig 

men jag ger inte längre reträt

bara fram, bara styrka, doften av tid

du rinner aldrig rakt igenom mig

du är tyst, tyst , tyst

du tränger för långt in i mig 

du skall veta

om du är ensam eller vi

det finns ingen famn

ingen kärlek

jag gråter

sedan skrattar jag

 

....stark och förkrossad går jag ur dagen. 

...du kommer sedan och vill bli insläpt. 

Vem är jag då?




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-02 21:39



Bookmark and Share


  limerick VIP
Wooow! Och grattis till placeringen!
2018-09-08

    Max Poisé
Tack för den!
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP