Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testamente

I händelse av min död

Min sista vilja och förhoppning

 

Spara inte mina känslor i era hjärtan

Låt inte heller någon i eftervärlden få dem

Ty de bär på alltför mycket smärta

 

Mina tillgångar om jag nu haft några

Får ni förvalta efter eget önskemål

Själv har jag aldrig förstått att använda dem

 

Mina dikter och texter är allmän egendom

Så dem får ingen lägga beslag på

Ty mina minnen och känslor är inte till salu

 

Till slut kommer vi då till minnena efter mig

Här har jag en särskild önskan att be om

Spara bara de minnen där jag ler med ögonen

 

Detta är mitt testamente och min sista vilja över mitt liv

 

Tack på förhand// Gränslandstjejen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-03 08:11



Bookmark and Share


  bo.rackson
Stark text om vad vi vill ska finnas kvar efter att vi levt våra liv.
Ruskade om mig...
2018-09-11

  Lars Hedlin
Jätte bra och djup ....
2018-09-10

  Kungskobran VIP
På min gravsten

Nu är glada livet slut slut
själen min bäres ut ut
men den kommer igen
för det har den lovat
2018-09-03

    Dan Myrbeck
Bra påminnelse om att skriva testamente, och att inte bara
specificera materiella tillgångar.
2018-09-03

  Marita Ohlquist VIP
En text som berör

fastnade speciellt för

"Spara bara de minnen där jag ler med ögonen"
2018-09-03

  ULJO
Utlämnande
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP