Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi en mur Den är svår att komma innanför


Skal

Mörkret kryper fram i dimma.
Vaggar mig i nattens timma.
Tankar som får mig att brinna.
Gör allt för att längtan stilla.

Gång på gång, muren i mig hårdna.
Blir nu svårare att såra.

Världen kan mig håna.
Jag är van.
Så är de bara.

Jag står vid min mur
Och jag undrar hur jag tar mig ur




Fri vers av miramin
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-02 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin