Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Drömmen, vart tog du vägen? Ropade jag.
-Jag måste gå nu vännen, viskade hon sorgset.
Men varför? ropade jag igen.
-Du är vuxen nu.




Bunden vers av Nicki
Läst 432 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-03 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var det sann-drömmen som försvann?
Hoppas den andra drömmen dröjer sig kvar!
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicki
Nicki