Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vandring på gyllene fält

Så ofta jag vandrat
på gyllene fält
i ljummaste vind
men aldrig jag känt
de isande vindar
som blåser idag
de mörka krafter
som gören oss svag
Den rädsla som gror
hos alla och envar
får inte vinna
över det vackra vi har.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-03 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP