Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grunden till ett dike!

Så kan man se på livets prövningar.
Eller så blir uttrycket Grunden till ett Dike ett lika trendigt uttryck som -Nike!
Nike, står inte bara för grunden till Just Do it, det betyder även Huvudet på spiken!
Visste ni inte det?
Jag har min konstnärliga frihet, och jag använder den!




Bunden vers av Mim
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 05:48



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Dina dikter får mig att tänka på "infall". Det "faller dig in" att saker och ting är på det ena eller andra sättet. Lite grann som Nils Ferlins dikt "Infall": "...Då slår det mig plötsligt att taket, /mitt tak, är en annans golv." Inget dåligt sällskap att befinna sig i!
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim