Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetssmakande konstnärsskap!

Jag har min konstnärliga frihet, och jag använder den!
Jag har väl några gränser, men i övrigt bör jag inte ha några spärrar, det är trots allt konstnärskap och frihet, som går hand i hand.
Så har jag inte en pojkvän allredan?
Jo, det har jag.
Men konsten och jag, kan gå hand i hand.
Vi är fit for Fight?
Eller frihet!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-03 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim