Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kustnära början



står intill regnväggen

utmed kustnära

fyrtorn omgivet

av måseskratt och

åkerbärsvimplar

som dukat under

inför larmet



vindkasten drar en

inåt land längs

hallonbingar

svamphattar

blåbärsnystan och

begynnande

barrskog



än fläktvisslar brisen

men ett dröjsmål

längre fram som

från ingenstans

sipprar tystnaden

in - en ny akt

tar sin början








Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-03 09:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Landskapsbild som känns hudnära, vinden i håret och naturens rikedom.
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP