Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Netas födelsedag


Minnestavlan



På väggen hänger ett minnestavla
tillverkad av gammalt trä

en ängel av ståltråd
står framför bakgrunden
som är målad i solvarma färger

när ljuset i förgrunden är tänt
och lågan fladdrar
ser det ut som den dansar

i dag skall jag tända ljuset
och tänka på min dansande dotter




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-09-03 11:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och beröring
2018-09-10

    Peter Söderqvist
Vackert och ödesmättat. Värmande ord i ett sorgligt sammanhang.
2018-09-05

  Ninananonia VIP
Berör i hjärtat....
2018-09-05

    Linda Hjelm
Ser din fina tavla i mina tankar. Hade gjort vad som helst för att få krama om henne bara en gång till....
2018-09-04

  Anya VIP
Den tavlan verkar så fin. Får en inre bild både av tavlan och din dansande dotter. Så mycket kärlek i orden.
2018-09-04

  Margit Grell
Rader fyllda av mycket värme!
2018-09-03

  Rise Little One
Varma rader till din älskade dotter...
2018-09-03

  Maria Sundelin VIP
Det ler hon åt från sitt hem på änglagatan
Varma kramar
2018-09-03

  Engel
Så fantastiskt vackert och rofyllt du beskriver det, Marita. Det öppnar för välbehövliga tårar.
2018-09-03

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och innerliga ord till en älskad dotter
2018-09-03

    ej medlem längre
Fint, till minne av älskad dotter!
2018-09-03

    Dan Myrbeck
Fint skrivet.
2018-09-03

  Lottie Ålhed VIP
Fint att ha henne med Alltid Applåder till dej för den fina dikten med
2018-09-03

  M.Eta
Så fint!
2018-09-03

  Öknens Ros VIP
Fin symbol för älskad dotter, alltid i minnet.
2018-09-03

  Niliboy
fint jag tänder också ljus!
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP