Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
välkommen in från solen och välkommen till PPQ´S late night show....hoppas ni har det bra...lite poppoesi kanske??


Syrenerna vissnar

Visst har jag kommit på mig själv att tänka på dig
Visst har du funnits där, du finns inom mig
Varför skulle jag tala då jag borde vara tyst
Jo för att så som du kysste mig har jag aldrig blivit kysst

Snart vissnar syrenerna för din skönhets skull
Snart så är månen åter full
Och sommaren är redan här, känn efter inom dig
Och skynda dig, svara mig om du vill ha mig

Det finns en strand en bit härifrån, ska vi gå dit
Sparka av dig skorna, det är bara en liten bit
Du vet att jag vill bada naken med dig
Och sen kan vi värma varandra, vill du älska med mig

Din skönhet får snart syrenerna att vissna, deras blad ska falla
Du är min sommar, ändå vill jag värma dig när nätterna blir kalla
Nu är det sommar, och varför skulle vi vänta tills i höst
Det finns inga skäl, när du redan nu kan somna på mitt bröst

Det finns inget ärligare, om man verkligen känner så
Det finns inget härligare än om vi känner så båda två
Varför bry sig, varför förneka oss härligheten att älska nu
Och hela tiden har jag velat att det ska vara du

Syrenerna har snart blommat över, de vissnar inför dig
Ditt leende var en vår, men älskling nu är du sommar för mig
Jag försöker förföra dig genom att locka dig till skratt
Varför skulle jag inte säga som det är, jag vill vara din i natt

Hör du hur sommarnatten håller andan, en natt att minnas
Klä av dig dina kläder, nu ska det som är ”vi” återvinnas
Kom till mig, säg bara ”ja” för nu i kväll kan vi nå vågornas topp
Sand mot nakna fötter, vatten och mina händer vid din kropp




Fri vers av PPQ
Läst 706 gånger
Publicerad 2006-06-12 21:58



Bookmark and Share


  sistermoon
Lite poppoesi är ju aldrig fel och jag gillar det här för syrenerna vissnar snart och ja ... hur länge håller sommarnatten andan?

"Sand mot nakna fötter, vatten och mina händer vid din kropp " denna sista rad väcker längtan ...
2006-06-13

    S. Johansson
...*S*...jag vet vad det får mej att tänka o hoppas på iaf...*S*..jag kan redan känna sanden mellan tårna...*S*..
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ