Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Såpbubblor



solen finns där du behöver bara se den
den finns i vardagen
alla de små detaljerna det finstilta mellan raderna
närhet har ingen ålder
inte heller en kram eller en klapp på en axel
jag hade glömt hur himla roligt det var
att blåsa bubblor

så nu måste jag köpa nya

till …………


plötsligt öppnades dörren mot förr
och klåfingriga jag
kunde inte låta bli öppna presenten





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-03 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP