Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim sala bim

Alla såren

Bär man genom åren

Ingen förstår en

Försöker bara hejda tåren




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP