Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄGVISAREN



visar riktningen vi ska gå
vägen mot målet
var inte statisk
det första steget är det svåraste
så är det med allt
även när vi lärde oss att gå
så började vi med att krypa

vår egen brist är undret
kärlet som behöver fyllas

vinets väg till mognad är lång
alla vill mogna men aldrig åldras?
gott vin mognar rätt, fruktar inget
att mogna rätt är att bli god
inget är omognare än ondskan
mognadsprocessen är undret
egentligen är allt så lätt
måtte vi alla mogna innan skörden
det är aldrig för sent
att låta sig fyllas av ruset

som ger livet åter !


Höga visan ur Bibeln
säger stark som döden är kärleken
dess pilar är flammande eld
floder kan varken svepa bort den
eller släcka den




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 19:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant även en dvärg kan aldrig växa!
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP