Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

du läser mig för tydligt,
min barriär blir osynlig,
det är en mammas kärlek,
att veta,
alltid veta,

min snoriga näsa intryckt mot ditt bröst,
tårarna som rullar ner för min kind och in i ditt hjärta när jag hör din röst,
det är en mammas kunskap,
att älska,
alltid älska,




Bunden vers (Rim) av ebbab
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-03 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab