Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande språk

Jag vill lära mig ett spännande språk

Inte ett främmande språk

Jag vill inte att ett språk ska kännas främmande

Då är det inget att lära sig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP