Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av skuld. Smak av skam

Med magisk blick. Förvandlar mig själv i drömmen. När gårdagen är idag och skymningens skimmmer över de broar där jag barfota gör avtryck på månens stig i regnets vattenpöl. Att bestiga ditt berg av ego jag tar ett djupt andetag och dyker i indigoblått vatten. Och du, vill du älska till den ljuva melodin av de nätter vi delade som tillhör nuet i det förflutna?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP