Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutsamhet

Det är dags
Kapsla in
Linda hårt
Stenansikte
Järnmask
Låt ingen komma in
Låt inget sippra ut

Med stålklädda ben
Ett steg i taget
Trampa på allt
Som kommer i din väg
Vik hädan
Edra Jävlar




Fri vers av annapoem
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-03 17:57



Bookmark and Share


  jba VIP
Skulle vilja applådera den här två gånger om det bara gick!
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem