Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detox


jag blev kär i en möjlighet
du och jag skulle kunna resa ihop
sen bestämde du dig för att ditt jävla pissliv var viktigare än
allt vi kunde va
så jag sa fuck you och grät i en livstid

det här är det absolut sämsta jag skrivit
det gör inget
det måste bara ut




Fri vers av mögel
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-03 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel