Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Sofia ;)


En dikt, är en dikt är en dikt, eller?


en dikt
äro endast halv
tills den
läses av andra ögon
hörs av andras öron.

det är motagarens tolkning
och författarens ord
som binds samman
till något
fantastiskt
speciellt

en känsla

en dikt




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-06-12 22:14



Bookmark and Share


  Sofiapoema
SÅ, underbar! En klar favorit!


Till mig? ;D
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson