Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dolda rasismen

 

 

Skuller inte jag ha rätten, att se mig själv - som jag vill se mig?

Eller är det politiker, massmedia och vissa grupper i samhället.

Som ska bestämma vem jag är och inte är..................................

 

Nu har jag bestämd mig, för att kalla mig för etnisk Nordbo. ! ! !

Ja, stackars sate...tänker politikerna...och tror mig vara same.

 

Nä, säger jag..jag är inte en same..utan etnisk Nordbo...vit med
rötterna i Norden.. och stolt är jag..vad ni än säger.

Varför ska jag kalla mig för stolt etnisk Nordbo?...jo, för ni som är
etniska svenskar. Ni blir kallade för riktiga svenskar och det av invandrarna. De som har tagit bort min rätt. Att se mig som svensk och Nordbo.

Varför skulle jag inte få kalla mig för etnisk Nordbo?????????????????

Jo, därför att då är jag någon och inte den därna som är slängt i skräp-
högen..där all slit och släng slängs.....

 

Vad ni än säger..så är jag en etnisk Nordbo.
- Vit med rötterna i Norden.
Och ni kan inget göra åt den sakfrågan.

Acceptera mig som jag är och inte som ni vill, att jag ska vara..så det så.

 

Tack för ordet i dessa valtider.

 

Ja, just det ja... den dolda rasismen kommer från dem, som idag är nyanlända och de som är räknas som invandrare..från icke Nordisk land och som inte har rötter till Norden.

 

Varför skulle jag vara skyldig, att vara andra till lags???????????????

Och varför ska andra få ha rätten, att ta mitt utrymme?????????????

 

 




Övriga genrer av Flicis VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-03 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP