Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


vandraren



att känna evigheten
andas i vår strupe
solens guldfingrar droppar färg
över kornblå himmel
förgyller vår dag
vi färdas framåt längs vattenvägar
där speglingens kyss
förseglar himmel och jord
runt vår kanot

så nära vinden och havet
dofterna i vårt blod
detta hav och delta
med sin sköna gestalt
med handen din
himlajorden har landat
omkring vår kanot




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2018-09-03 19:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Den är fin. 2018 trodde jag ännu på människor.
2022-07-23

  morgonstjärna VIP
Önskar du lever. Vem läser.
. Finns något i spegelhuset.sorg
Vet inget utom flera dem hälsade på sade adjö. Andra tycks funnit nägon annan. Underligt. Andra hotfulla. De ledsna. Varför
Älskade P P meningen? Oro du behöver ledigt efter alla år. Kram


2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP