Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-04-24 19:05 av the wildcat (medlemsid: 79522) Pärlkollage


bland skuggor


trevar sig ljuset fram
solpaljetter glittrar
stryker över mjukaste mossa
gläntar på hemligheter
som bland skuggor vandrar

skeppsbrutna följer ditt brinnande ljus
din lykta i skuggornas hus
då de linkar genom löven
följer ljusets arm
och kommer till dammen
som har en
regnbågscell

ett liv i ljus
utan skuggor





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2018-09-03 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP