Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens smekning

Sammetslen du röst av vita liljors oskuldsfulla leenden. Om du, som jag i dimman ler. Örnens genomskådande blick genom teatermask mig iakttar. Du vila bland ett hav av öknens hägring. I glömskan du minns den kärlek som gick förlorad bland silvergran och hängbjörk. Vi såren läker medan vindens sus tröstar. De minnen som var vi, på en lina cirkusprinsessan balanserar. Din blick av kastanj med tårar av champagne. Blunda min vän och jag leder dig till en ö där fjärilar sveper över din hud.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP