Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majoren har talat

Liberalernas Jan Björklund har lagt fram ett förslag

att x antal miljoner ska satsas på att anställa

underhuggare som ska hjälpa till i sjukvården;

bädda och vara springhjälp

Och detta utan att de själva kan se fram emot 

någon reglerad befordringsgång

Det är lite opassande att en framträdande politiker

uttrycker sin klasskänsla på det här sättet

Arbetsordningen ska väl sjukhusledningen bestämma om

I det militära är det ju auktoritärt styre

Överfurirer ska schasa på mannarna så att de går i takt

Framåt Marsch ! Ett två; Ett två !

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 20:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Majoren och Putin.
Samma andas barn?
Fastän i olika politiska
Styrsystem?
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP