Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

va inte rädd för mig jag är så rädd för dig

spindellika ögon
så tomma, utan pupiller ekar dom
högre än din våning och vattennivån
tilllåter inte att du drunknar
men får känslan av att du inte riktigt bryr dig om det

du äter inte
blir kanske mätt på luften du andas
du minns inte
kanske din hjärna tvingar dig att glömma bort

du sa,
det är något med dina läppar
jag undrar vad du menar fast jag tror jag förstår
har legat och hållt om dig sen några timmar sen igår

ser mig rakt i ögonen
säger du vill göra hemska saker med mig
säger att du är sjuk i huvudet medans du ler och drar mig närmare

jag ler tillbaka
för det är precis såhär jag vill ha det




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-03 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans