Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min illusion

Får jag tänka på dig
om jag lovar att inte höra av mig
Får jag drömma om dig
om jag lovar att aldrig berätta
Får jag fantisera
om att smeka ditt solblekta hår
Får jag känna på låtsas
min kind emot din
att vi är alldeles nära och andas i takt

Du, jag lovar att inte störa
inte på riktigt
aldrig se på dig i mer än en sekund
aldrig vända mig om när du går
för att se din gång och dina kläder i vinden

Men får jag ändå hoppas
att du väljer mig en dag
att du inser vilken värld vi kan skapa för varann
Nej, jag lovar jag ska inte försöka få dig
Du förblir för alltid min kärlek
Min eviga illusion




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-04 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina