Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare

Jag går
tills det
går över

tills tårarna blöt mina kläder
och
vinden torkat dem igen.

jag vandrar tills du gått över

en vandring utan att vända mig om
så länge jag behöver

jag går
tills det
går över

tills jag inte längre minns ditt namn

jag går
tills det har
gått över

En vandring i evighetsland.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-04 09:36



Bookmark and Share


  Baystream
Dessa tre rader - är perfektion!
"Jag går
tills det
går över"

APPLÅD!
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP