Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Vilar en tidig morgon
vid ett fönster på glänt.

lätta sommarvinden smakar på min hud
bär med sig en doft av dig

kittlar min lust
får mig att skälva

solens strålar
suddar ut alla skuggor

vi är med om varandra.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-04 09:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin känsla i denna
2018-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP