Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själskropp




din kyss bär sanning
sanningen om sorgen din
brösten gråter höst




Bunden vers (Haiku) av Gunnar Hilén VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-04 09:52



Bookmark and Share


    Max Poisé
Helt lysande :-)
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP