Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy tusan

 

Valfläsk

och sidfläsk

till ärtsoppan

som smakar surgröt

med rödgrön sylt

 

hallon

är inte alltid goda

 

me too

plockar blåbär

med becquerel

 

fy och fi

för våldtäkt

med fri lejd

 

nu brinner björk

i extremism med finess

 

fytusan 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-04 12:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var ord och inga visor...snyggt...
2018-09-26

  Solstrale VIP
Snyggt format! På hur politikerna gormat...
2018-09-19

  Lars Hedlin
En salig röra på och vid båda blocken har aldrig varit så svårt att rösta som i år tycker jag.
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP