Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnen ska dansa

Så kom då dagen
när Det var en gång
då tiden var inne
för din avskedssång
Men minnen ska dansa
hos de som blir kvar
historier berättas
när du nu far
om allt som var du
om allt som du var




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-04 14:29



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Sorgesamt och fint om någon som fått lätta från jorden :-/
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP