Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kontemplativ



Dagen idag är som alla andra
timmarna vandra om varandra
inom mig vilar värmen
från de tankar jag tänkt
alla de som dig jag har skänkt
Ännu öppnas handens blomma
fångar de stunder som ska komma
dagen idag kan vara den sista
ändå vill jag den inte mista




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2018-09-04 19:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den känns riktig och hel
2021-03-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP