Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tu tre


Tog ett steg
i en annan riktning

Det var stilla
lugnt och tyst hela dagen

Inget att göra utom stillsamma saker

Det var som passande att jag inte iddes
titta på tv ens

inte diska, laga mat eller göra något

Fika, hoppade jag över

Lade mig bara ner och slöt mina ögon
i en dvala en stund

Nästa morgon hade kvoten fyllts
till bredden

Jag gick min tur till gymmet
lyfte tungt och sen hem igen

Tiden var räddad

Utom fara

Återtagandet hade lyckats
Jag firade med en bakelse
den dagen

Njöt

Såg ut över fälten
och gick tillbaka in igen









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-04 15:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP