Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem mer funkar som jag? (Upp med händerna)

Vad innebär det när Adrenalin inte används?
Uppdämd energi! Som blir frustration!?
Eller Summan blir samlad Lycka!
Det kan du inte veta på förhand!
Men dagen kräver sin promenad!
Eller gör adrenalinet, att du söker åter och åter.
Du hamnar aldrig i en återvändsgränd...
Det ger dig bara mer adrenalin!




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-04 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim