Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ouniversum

 

Vetenskapsmän tror sig ha hittat rester av svarta hål från förra universum. Förra universum? Det fanns alltså ett universum före detta universum. Precis som jag trodde. Det finns inget unikt och universellt med detta universum. Det är dags att skrota termen universum. Vi kan lika gärna kalla det ouniversum, kopiaversum, låtsasversum eller en-i-mängden-versum. Och om det finns ett multiversum, vilket är ganska troligt så finns det hur många universum som helst som också har varsitt, minst ett förra universum.  Och i framtiden kommer det att finnas så många universum att multiversum som term inte kommer att räcka till för att beskriva mängden förre detta, befintliga och blivande versioner av multigigamultimegamultigeggamultiversum. 

 

https://bgr.com/2018/08/28/ghost-black-hole-hawking-points-cmb/




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-05 16:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
tanken svindlar, jag blir yr.
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP