Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbåge 13 (På ljudspelare)



Prydnad

Du visar mig
dina bröst
och ber
rör mig
tills jag brinner!
Se på mig
så jag finns,
och säg
vad jag heter!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-23 08:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell hetta i varje ord!
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP