Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesiförsök


Skelettet en enklare form av människa?

Det löser sig i kremeringen
sade en bekant till mig ganska ofta
och jag tänkte dystert
om skelettet är en enklare form av människa
vad är då den kremerade formen?
en superenkel form?
fast egentligen är jag inte intresserad av svaret
men frågan jagar mig nästan natt och dag
ibland är frågan mer intressant än svaret




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-04 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man undrar nu: ”Hur gick det, kom frågan ifatt Dig, och vad hände sen,
min vän?!”
2022-09-09

  Verner Forsman
Livet löser sig i kremeringen.

Tragikomiskt och komiskt sorgset.

Galghumor så det skallrar om det.

Man får nog hoppas att det löser sig redan innan.

Kan väl hoppas på himmelen om inget annat.
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP