Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


då lyser solen klokuggla <3


vänner det har jag många
men ingen har lyckats landa

i mitt hjärta som du

varje gång jag öppnar breven
hör jag din röst
minns du
så lätt allt var
du är fantastisk
du är visst starkare än jag
kan inte med ord förklara

så du inser


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2018-09-04 20:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram din spelevink ;)
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP