Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarmagi

Sensommarmagi

jag svävar
över staden

i solnedgång

ett sagolikt
skimmer

ligger som
ett hölje

över mig

en smekning
på min kind

en viskning
i mitt öra

och

jag ser
staden

förbereda
sig för natten

inbäddad
i fjäderdun

när jag
svävar

över staden

i min
luftballong

Sensommarmagi






Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-04 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter