Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Jag drömde
att jag var på väg
Äntligen på väg
Satt ensam
på ett skenande tåg
och såg ut
över försvinnande landskap
Främmande städer
som for förbi
Och jag önskade
resan aldrig skulle ta slut
Aldrig någonsin
Jag visste
att målet var mer avlägset
ju närmare jag kom




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-04 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP